Uw dak reinigen - Specialist in het Reinigen & Ontmossen | De Ontmosser

Hoe uw dak reinigen

Er zijn verschillende redenen waarom men tijdig een dak moet laten reinigen; om waterinfiltratie te voorkomen, ter bescherming van uw daklaag en om de levensduur van uw dak te verhogen. Bovendien geeft een gereinigd dak een mooiere uitstraling aan uw woning.

Een dak krijgt namelijk veel te verduren doorheen de verschillende seizoenen. Zo zorgt de wind dat over het dak waait dat meegevoerde stofdeeltjes zich op de dakbedekking vastzetten. Daarbovenop zal weinig zonlicht en vocht er voor zorgen dat mos en algen de ideale voedingsbodem hebben om te groeien.

Dak laten reinigen door een professioneel team

De Ontmosser is een specialist op het vlak van reinigen en coaten van daken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al duizenden dak behandelingen uitgevoerd waardoor we u gegarandeerd enkele referenties uit uw buurt kunnen tonen. Wat zijn onze kenmerken?

  • Propere manier van werken;
  • Optimale en klantvriendelijke service;
  • Een team met jarenlange ervaring;
  • Uitstekende referenties;
  • Persoonlijke communicatie met de klant en advies ;

Een dak met het gewenste resultaat

Uw dak laten reinigen of ontmossen lijkt een eenvoudige klus, toch is het aan te raden een professionele partij in te schakelen voor deze klus. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om deze klus tot een goed einde te brengen. We hanteren steeds dezelfde werkwijze om het gewenste resultaat te garanderen.

Eerst doen we een algemene controle en vervangen we versleten dakpannen. Daarna gaan we het dak reinigen met een hogedrukreiniger waarna we vervolgens een anti-mos product zullen aanbrengen. Tot slot reinigen we de dakgoten en leidingen en kuisen we alles netjes op. Zo kunt u opnieuw van een gereinigd dak genieten.

Neem vrijblijvend contact op met De Ontmosser!

Uw dak laten reinigen? Dan staat De Ontmosser voor u klaar! Wij zijn een bedrijf dat persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel draagt en nemen telkens ruim de tijd om alles met u door te nemen. U kan genieten van de vakkundigheid en ervaring in het reinigen en ontmossen van daken van een team van specialisten.

Voor meer informatie of vragen over onze dienstverlening kan u ons steeds bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Neem nu contact op! Gratis offerte laten berekenen