De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Dakcoating Limburg

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het het uitvoeren van een dakcoating in de regio Limburg? Dan raden wij u aan vandaag nog contact op te nemen met de ontmosser. Door de beschermende dak coating aan te brengen wordt uw dak jarenlang beschermd! Vul het contactformulier in op onze website of vraag meteen een offerte aan!

Eigenschappen dakcoating

Om problemen als verstopping van dakgoten en waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om te kiezen voor een dakcoating. De ontmosser uit Limburg heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

Als de toplaag van de pannen, leien of golfplaten te poreus worden, volstaat ontmossen niet meer. In dit geval gaan we het dak behandelen door middel van een op water gedragen dakcoating. In dit geval gaan we dus de dakpannen coaten in een van de standaardkleuren antraciet, zwart of avondrood. De eigenschappen van en dakcoating;

  • Vormt na droging een vocht- en vuilafstotend schild;
  • Kan tegen alle weersinvloeden;
  • U.V. bestendig;
  • Bestand tegen mossen en algen;
  • Propere manier van werken;
  • Een hoge dampdoorlaatbaarheid;
053

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

De ontmosser uit Limburg

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser uit Limburg dé specialist is op vlak van dakcoating. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om onze werkwijze te bespreken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt.

Vraag een gratis offerte aan

Voor een fractie van de kosten van een nieuw dak zorgen wij ervoor dat u opnieuw kan genieten van een schitterend zicht van uw woning! Aarzel dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een dakcoating in de regio Limburg. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.