De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Impregneren van uw dakpannen

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het impregneren van dakpannen? Dan raden wij u aan vandaag nog contact op te nemen met de ontmosser, uw specialist in dakreiniging. Via onze website kan u eenvoudig het contactformulier invullen of een offerte aanvragen.

De werking

Het is van belang uw dakpannen te impregneren om vorstschade, verkleuring, mosgroei en vervuiling tegen te gaan. We gaan een zeer dun en onzichtbaar laagje aanbrengen op uw dakpannen. Zo zorgen we ervoor dat uw dakpannen niet meer zo snel vochtig worden. Dit heeft tot direct gevolg dat uw dakpannen langer zullen meegaan dan voordien. Bovendien kan u er ook veel problemen door voorkomen. We impregneren zowel bestaande als nieuwe dakpannen, dit is in beide gevallen zinvol om de kwaliteit te behouden of te waarborgen.

053

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Over ons

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het impregneren van dakpannen. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om onze werkwijze te bespreken. De ontmosser staat bekend voor zijn zeer propere en nauwkeurige werkwijze. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen bezorgen we u steeds een lijst met referenties van werken bij u in de buurt zodat u een kijkje kan gaan nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan! De ontmosser en zijn team weten alles over het impregneren van dakpannen en kunnen u dus van het nodige advies voorzien. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.