De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Laat uw leien dak reinigen

Bent u opzoek naar een partij die uw leien dak kan reinigen? Maak dan kennis met de ontmosser. Er zijn verschillende redenen waarom men tijdig een dak moet laten reinigen; ter bescherming van uw daklaag, om waterinfiltratie te voorkomen en de levensduur van uw dak te verhogen. Bovendien ziet een gereinigd dak er veel mooier en nieuwer uit. Nog niet overtuigd om een dakreiniging te laten uitvoeren? Laat u adviseren door een van onze medewerkers!

Een professioneel team

De ontmosser is de specialist op het vlak van reinigen en coaten van uw dak. We hechten het grootste belang aan kwaliteit en netheid. Maar wat kunnen wij u daarnaast nog allemaal bieden?

  • Optimale en klantvriendelijke service;
  • Persoonlijke communicatie met de klant en advies ;
  • Een team met jarenlange ervaring;
  • Propere manier van werken;
  • Uitstekende referenties;
053

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Kwalitatief resultaat

Uw leien dak laten reinigen of ontmossen lijkt een eenvoudige klus, toch is het aan te raden een gespecialiseerde partij in te schakelen. De ontmosser beschikt over de nodige kennis en ervaring om deze klus tot een goed einde te brengen. Wij gaan steeds in verschillende fasen te werk. Eerst doen we een algemene controle en vervangen we versleten dakpannen. Daarna gaan we het dak reinigen met een hogedrukreiniger waarna we vervolgens een anti-mos product zullen aanbrengen. Tot slot reinigen we de dakgoten en leidingen en kuisen we alles netjes op. Na een dakreiniging door onze specialisten kunt u opnieuw van een mooi dak genieten.

Neem contact op voor een dakreiniging!

Bent u al een lange tijd van plan uw leien dak te laten reinigen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Het hele team staat steeds voor u klaar om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie of vragen over onze dienstverlening kan u ons steeds bereiken per telefoon via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.