Het ontmossen van daken

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken? Dan bent u bij De Ontmosser aan het juiste adres. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De Ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken over heel Vlaanderen en weet dus van aanpakken.

Waarom uw dak ontmossen?

Hoe komt mos op uw dak terecht? De wind waait over uw dak en zorgt ervoor dat het meegevoerde stof gedeeltelijk op je dak blijft zitten en zich tussen de voegen van uw dakbedekking vastzet. In combinatie van vocht en weinig zonlicht vormt dit een ideale voedingsbodem voor mossen en algen. Het ontmossen van daken is zeer belangrijk als u problemen als waterinfiltratie en verstopte dakgoten wilt vermijden. Laat vandaag nog gratis uw offerte berekenen en geniet van 10 jaar garantie op onze werken!

De Ontmosser, expert in het behandelen van bijna alle daken

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat De Ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. U kan voor bijna alle daken bij ons terecht met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Wij nemen bij elke opdracht steeds uitgebreid de tijd om onze werkwijze met u te bespreken. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij namelijk zeer belangrijk.

De Ontmosser staat bekend voor de propere manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds is zoals verwacht krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het ontmossen van daken in uw regio. Wij helpen u graag verder!

Onze werkwijze

Het ontstaan van mos op uw dak is een natuurlijk verschijnsel en kan verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten reinigen en zo de kwaliteit van uw dak te behouden. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Nazicht;
  • Reinigen;
  • Aanbrengen van anti-mosproduct;
  • Reinigen van muren, ramen, terras, enz…;
  • Ledigen dakgoten;

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Ons hele team wil graag de jarenlange ervaring met u delen om zo een perfect resultaat te bekomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons offerteformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.

Neem nu contact op! Gratis offerte laten berekenen