De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Ontmossen van daken in de regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio Antwerpen? Dan bent u bij de ontmosser aan het juiste adres. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

Over De Ontmosser

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. U kan voor bijna alle daken bij ons terecht met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om uitvoerig onze werkwijze te bespreken. De
ontmosser staat bekend voor zijn propere en nauwkeurige manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Voor het ontmossen van daken in de regio Antwerpen kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Hoe ontmossen wij uw dak

Het ontstaan van mos op uw dak is een natuurlijk verschijnsel en kan verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten reinigen en zo de kwaliteit van uw dak te behouden. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Neem contact met De Ontmosser uit Antwerpen!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio Antwerpen en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Ons hele team wil graag de jarenlange ervaring met u delen om zo een perfect resultaat te bekomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.