De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Ontmossen van daken in de regio Gent

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio Gent? Zoek niet langer en kies voor de ontmosser! Het is zeer belangrijk uw dak tijdig te laten behandelen om problemen als waterinfiltratie te voorkomen. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en kennis met u om een optimaal resultaat te bekomen. Heeft u specifieke vragen of nood aan meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier.

Uw specialist in het ontmossen van daken in Gent

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. Door de uitgebreide kennis van het team kan u voor bijna alle daken terecht bij de ontmosser met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk. Daarom nemen we altijd de tijd om onze werkwijze en planning met de klant te bespreken.

Wij staan bekend voor onze propere en nauwkeurige manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Zo kan u ons afgeleverde werk gaan bekijken. Voor het ontmossen van daken in de regio Gent kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

De werkwijze van De Ontmosser

Het ontstaan van mos op uw dak is een natuurlijk verschijnsel en komt vaak voor. Om de kwaliteit van uw dak te behouden is het noodzakelijk uw dak regelmatig te laten reinigen door een gespecialiseerde partij. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio Gent en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40. De ontmosser en zijn team staan steeds klaar om u te adviseren.