Ontmossen van daken prijs – Uw specialist | De ontmosser

De prijs voor het ontmossen van daken

Bent u benieuwd naar de prijs voor het ontmossen van daken? Dan raden wij u aan vandaag nog en bezoek te brengen aan onze website en een offerte aan te vragen. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen door een specialist. Het hele team heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

Over De Ontmosser

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. U kan voor bijna alle daken bij ons terecht met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Persoonlijk contact met de klant is voor ons zeer belangrijk. Wij nemen dan ook steeds ruim de tijd om uitvoerig onze werkwijze met u te overlopen.

Wij staat bekend voor onze propere manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds is zoals verwacht krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Vraag vandaag nog een prijs aan voor het ontmossen van daken in uw regio. Wij helpen u graag verder!

Hoe bekomen wij een optimaal resultaat?

Het ontstaan van mos op uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Bovendien is het een natuurlijk verschijnsel. Als u de kwaliteit van uw dak wil behouden raden wij u aan regelmatig uw dak te laten schoonmaken. We bekomen steeds een optimaal resultaat door volgende fases te doorlopen:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Vraag vandaag nog prijs om uw dak te ontmossen

Bij De Ontmosser bent u aan het juiste adres voor het ontmossen van daken aan een eerlijke prijs. Het hele team deelt graag jarenlange ervaring met u om een optimaal resultaat te bekomen. Heeft u vragen of nood aan meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.

Neem nu contact op! Gratis offerte laten berekenen
Call Now Button