De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Ontmossen van daken in regio Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio Vlaams-Brabant? Dan bent u bij de ontmosser aan het juiste adres. U kan problemen als waterinfiltratie vermijden door uw dak tijdig te laten behandelen. De ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

De Ontmosser; Uw specialist in Vlaams-Brabant

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. Door de uitgebreide kennis van het team kan u voor bijna alle daken terecht bij de ontmosser met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk. Daarom nemen we altijd de tijd om onze werkwijze en planning met de klant te bespreken.

Wij staan bekend voor onze propere en nauwkeurige manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Zo kan u ons afgeleverde werk gaan bekijken. Voor het ontmossen van daken in de regio Vlaams-Brabant kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

IMG_1637

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Hoe gaat het ontmossen van daken in haar werk?

Het ontstaan van mos op uw dak is een natuurlijk verschijnsel en kan verschillende oorzaken hebben. Om de kwaliteit van uw dak te behouden raden wij u aan tijdig uw dak te laten reinigen door een gespecialiseerde partij. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen hanteren we volgende werkwijze:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Neem vandaag nog contact op!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio Vlaams-Brabant en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Ons hele team wil graag kennis en ervaring met u delen om zo het verwachtte resultaat te bekomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.