De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Ontmossen van daken West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio West-Vlaanderen? Zoek niet langer en kies voor de ontmosser! Het is zeer belangrijk uw dak tijdig te laten behandelen om problemen als waterinfiltratie te voorkomen. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en kennis met u om een optimaal resultaat te bekomen. Heeft u specifieke vragen of nood aan meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier.

De werkwijze voor het ontmossen

Het ontstaan van mos op uw dak is een natuurlijk verschijnsel en komt vaak voor. Om de kwaliteit van uw dak te behouden is het noodzakelijk uw dak regelmatig te laten reinigen door een gespecialiseerde partij. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;
IMG_1637

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Wie is De Ontmosser

Wij zijn de specialist voor het ontmossen van daken. Dit heeft tot gevolg dat u voor bijna alle daken bij ons terecht kan met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak en bespreken vooraf uitgebreid onze werkwijze met de klant. Bovendien staan we bekend voor onze propere en nauwkeurige manier van werken. Voor het ontmossen van daken in de regio West-Vlaanderen kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio West-Vlaanderen en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40. De ontmosser en zijn team staan steeds klaar om u te adviseren.