De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Dakreiniging Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist die een dakreiniging in Oost-Vlaanderen kan uitvoeren? Bij De Ontmosser geniet u van een kwalitatieve service. Wij hebben jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken. Ons team levert elke keer opnieuw een perfect proper resultaat.

Het is belangrijk om uw dak tijdig te laten reinigen om de ontwikkeling van mos te beperken. Een vuil dak geeft een slordige indruk en bepaalt mee de waarde van uw huis. Daarnaast kunnen algen en mos uw dakpannen aantasten waardoor er op termijn zelfs lekken kunnen ontstaan. Laat daarom uw dak regelmatig reinigen om het in perfecte conditie te houden.

Hoe gaan onze professionals te werk?

We hanteren steeds dezelfde werkwijze om het gewenste resultaat te garanderen. Om de kwaliteit van uw dak te behouden, doorlopen we volgende fases voor uw dakreiniging in Oost-Vlaanderen:

  • Afplakken
  • Grondige schoonmaking met heet water door middel van een hogedrukreiniger
  • Aanbrengen van de eerste laag coating samen met een anti-mos primer
  • Aanbrengen van de tweede laag coating
  • Opruimen

Coating is een vuil- en vochtwerende beschermlaag die ervoor zorgt dat uw dak veel langer zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Op die manier zullen algen, mos en vuil zich in de toekomst minder in het dak gaan nestelen.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

De specialiteiten van ons ervaren team

Naast een dakreiniging in Oost-Vlaanderen kan u bij De Ontmosser terecht voor het ontmossen van daken en het aanbrengen van dakcoatings. Wij staan bekend om onze propere manier van werken en klantvriendelijke service. Bekijk enkele referenties uit uw buurt!

Contacteer ons voor een dakreiniging in Oost-Vlaanderen

Neem vandaag nog contact op met De Ontmosser voor een vrijblijvende offerte. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden en uw dak perfect te behandelen. Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met de klant en nemen uitvoerig de tijd om samen met u de werkwijze te bespreken. U kan ons bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch op het nummer 0498/40.33.40.