De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Dakreiniging West-Vlaanderen

Heeft uw dak dringend nood aan een dakreiniging en bent u opzoek naar een specialist in de regio West-Vlaanderen? Kies dan voor de ontmosser en geniet van een kwalitatieve service. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

De ontmosser en zijn team

U kan voor bijna alle daken terecht bij de ontmosser met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. We kunnen zeggen dat de ontmosser dé specialist is op vlak van het reinigen van daken door zijn jarenlange ervaring. U kan steeds een blik werpen op onze referenties om zeker te zijn van een kwaliteitsvol resultaat. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om uitvoerig onze werkwijze te bespreken. Voor dakreiniging in de regio West-Vlaanderen kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Hoe bekomen wij een optimaal resultaat?

Het ontstaan van mos op uw dak kent verschillende oorzaken. Om dit natuurlijk verschijnsel tegen te gaan raden wij u aan tijdig uw dak te laten reinigen. Alleen zo kan u de kwaliteit van uw dak behouden. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Contateer ons!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het dakreiniging in de regio West-Vlaanderen en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan bij de ontmosser. Ons hele team wil graag de jarenlange ervaring met u delen om zo een perfect resultaat te bekomen. Heeft u vragen of nood aan meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.