De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Leien dak ontmossen

Wilt u uw leien dak laten ontmossen door een partij die hier al jarenlang in gespecialiseerd is? Kies dan voor de ontmosser. Een gereinigd dak ziet er altijd nieuwer en mooier uit dan aanvankelijk, maar bijkomend zijn er nog andere redenen waarom u uw dak tijdig moet laten reinigen. Zo kan u de levensduur verhogen, uw daklaag beschermen en waterinfiltratie voorkomen. Ons ervaren team staat klaar om uw dak onder handen te nemen. Bezoek onze website voor meer informatie.

Wie zijn we?

De ontmosser is de specialist op het vlak van reinigen en coaten van uw dak. We vinden kwaliteit en netheid zeer belangrijk en doen er alles voor om u een optimaal resultaat te bezorgen. Maar wat kunnen wij u daarnaast nog allemaal bieden?

  • Optimale service;
  • Een bedrijf met jarenlange ervaring;
  • Persoonlijke communicatie met de klant;
  • Uitstekende referenties;
  • Gespecialiseerd team dat steeds proper en met veel precisie te werk gaat;
053

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Onze manier van werken

Uw leien dak laten ontmossen lijkt een eenvoudige klus, toch raden we u aan een gespecialiseerde partij in te schakelen. Wij gaan steeds op dezelfde manier aan het werk; Eerst doen we een algemene controle en vervangen we gebroken dakpannen. Daarna gaan we het dak reinigen met een hogedrukreiniger waarna we vervolgens een anti-mos product zullen aanbrengen. Tot slot reinigen we de dakgoten en leidingen en kuisen we alles steeds netjes op. Met deze werkwijze garanderen we u opnieuw een dak waar u van kan genieten.

Maak kennis met de ontmosser

Wilt u al een langere tijd uw leien dak laten leien dak? Wacht niet langer en onderneem actie. De ontmosser en zijn team staan steeds voor u klaar om u een uitstekende service te bezorgen. U kan genieten van de vakkundigheid en ervaring van een team van specialisten. Voor meer informatie of vragen over onze dienstverlening kan u ons steeds contacteren per telefoon via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!