Ontmossen van daken Limburg | De ontmosser

Ontmossen van daken in de regio Limburg

Bent u op zoek naar een specialist die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio Limburg? Dan bent u bij De Ontmosser aan het juiste adres. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De Ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken.

Werkwijze van De Ontmosser

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat De Ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. U kan voor bijna alle daken bij ons terecht met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om uitvoerig onze werkwijze te bespreken. De
ontmosser staat bekend voor zijn propere en nauwkeurige manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Voor het ontmossen van daken in de regio Limburg kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

Hoe werkt het ontmossen van daken

Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De Ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio Antwerpen en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Ons hele team wil graag de jarenlange ervaring met u delen om zo een perfect resultaat te bekomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.

Neem nu contact op! Gratis offerte laten berekenen