De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Ontmossen van daken in regio Limburg

Bent u op zoek naar een specialist die gespecialiseerd is in het ontmossen van daken in de regio Limburg? Dan bent u bij De Ontmosser aan het juiste adres. Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De Ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken. Wilt u dus uw dak laten ontmossen in onze regio door een partij die hier al jarenlang in gespecialiseerd is? Dan bent u bij de ontmosser aan het juiste adres. Een gereinigd dak ziet er veel nieuwer en mooier uit, maar er zijn ook nog vele andere redenen waarom u uw dak tijdig moet laten reinigen, zo kan u uw daklaag er mee beschermen en waterinfiltratie voorkomen, bovendien zal de levensduur van uw dak verhogen. Ons ervaren team neemt uw dak onder handen en garandeert een schitterend resultaat.

Werkwijze van De Ontmosser

Door een jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat De Ontmosser dé specialist is op vlak van het ontmossen van daken. U kan voor bijna alle daken bij ons terecht met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken. Wij vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk en nemen steeds ruim de tijd om uitvoerig onze werkwijze te bespreken. De
ontmosser staat bekend voor zijn propere en nauwkeurige manier van werken. Om er zeker van te zijn dat het resultaat steeds voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een lijst met referenties van werken uitgevoerd bij u in de buurt. Voor het ontmossen van daken in de regio Limburg kan u dus steeds rekenen op de vakkundigheid van ons ervaren team.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Over ons

  • Een bedrijf met jarenlange ervaring;
  • Optimale service;
  • Persoonlijke communicatie met de klant;
  • Gespecialiseerd team dat steeds proper en met veel precisie te werk gaat;
  • Uitstekende referenties;

Hoe werkt het ontmossen van daken

Om problemen als waterinfiltratie te vermijden is het noodzakelijk om tijdig uw dak te laten behandelen. De Ontmosser heeft al jaren ervaring in het reinigen en ontmossen van daken en weet dus van aanpakken. Om een optimaal resultaat en dus een mos-vrij dak te bekomen doorlopen we volgende fases:

  • Afplakken;
  • Aanbrengen 1ste laag coating aangelengd met een anti-mos primer;
  • Aanbrengen 2de laag coating;
  • Opruimen;

Uw dak laten ontmossen of reinigen lijkt een eenvoudige klus, toch raden we u aan specialisten in te schakelen die beschikken over de nodige ervaring. Wij gaan steeds in verschillende fasen te werk. Eerst doen we een algemene controle en vervangen we eventuele gebroken dakpannen. Daarna gaan we het dak reinigen met een hogedrukreiniger waarna we vervolgens een anti-mos product zullen aanbrengen. Tot slot reinigen we de dakgoten en leidingen en kuisen we alles netjes op. Zo kunt u opnieuw van een mooi dak genieten.

Uit Limburg? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stop uw zoektocht naar een specialist in het ontmossen van daken in de regio Limburg en vraag vandaag nog vrijblijvende een offerte aan. Ons hele team wil graag de jarenlange ervaring met u delen om zo een perfect resultaat te bekomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0498/40.33.40.