De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Dak ontmossen Vlaams-Brabant

Wilt u uw dak laten ontmossen in Vlaams-Brabant? De Ontmosser heeft jaren ervaring en is specialist in het reinigen en ontmossen van daken in heel Vlaanderen. Onze specialisten nemen uw dak onder handen en garanderen een schitterend resultaat.

Wij staan bekend voor onze propere en nauwkeurige manier van werken. Als u uw dak wilt ontmossen in de regio Vlaams-Brabant, bent u bij De Ontmosser dus aan het juiste adres. Met uitzondering van rieten daken en asbest leien daken, kan u bij ons voor alle daken terecht.

Het is belangrijk om uw dak tijdig te laten ontmossen in Vlaams Brabant. Niet enkel geeft dit een mooier uitzicht, ook kan u hiermee uw daklaag beschermen en waterinfiltratie voorkomen. Door uw dak goed te onderhouden, kan u de levensduur ervan verhogen.

Hoe gaat De Ontmosser te werk?

Om een dak te ontmossen in Vlaams Brabant gaan wij als volgt te werk:

  • afplakken
  • aanbrengen 1e laag coating aangelengd met een anti-mos primer
  • aanbrengen 2e laag coating
  • opruimen

Wij werken steeds in verschillende fases. Ten eerste voeren we een algemene controle uit van het dak en vervangen we eventueel gebroken dakpannen. Vervolgens wordt het dak gereinigd en ontmost zodat er geen sporen van mossen of algen meer aanwezig zijn. Daarna wordt het dak beschermd met een anti-mosproduct. Het product is biologisch afbreekbaar en zorgt ervoor dat het mos minder snel terugkomt. Ten slotte ledigen we de dakgoten met hoge druk zodat er zeker geen opstoppingen kunnen plaatsvinden. Elke keer opnieuw leveren wij een proper resultaat af. Uw dak ontmossen in Vlaams-Brabant, is onze specialiteit.

De Ontmosser heeft verschillende tevreden referenties in AntwerpenVlaams-BrabantLimburgOost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Contacteer ons om uw dak te ontmossen in Vlaams-Brabant

Wilt u uw dak laten ontmossen regio Vlaams Brabant? Contacteer ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder. Ons ervaren team gaat professioneel en proper te werk en levert een perfect resultaat af. Vul ons contactformulier in op de website of neem telefonisch contact op via het nummer 0498/40.33.40.