De Ontmosser bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-ontmosser.beTel: 03/500 11 60

Dakreiniging Limburg: specialiteit van De Ontmosser

Hebben uw dakpannen hun oorspronkelijke uitstraling verloren? Na een tijdje zal er stof blijven liggen op uw dak, waarin algen en mos zich zullen gaan nestelen. Hoe geraakt u nu van uw groen en mossig dak af? Door De Ontmosser in te schakelen voor een dakreiniging in Limburg! Ons team heeft jaren ervaring in het ontmossen en reinigen van daken en levert elke keer opnieuw een proper resultaat.

Als u uw dak tijdig laat ontmossen kan u voorkomen dat deze algen en mossen uw dak beschadigen. Wanneer dakgoten verstopt raken, ontstaan er lekken en heeft u een groter probleem. Uw dak tijdig laten reinigen is daarnaast belangrijk om het in perfecte conditie te houden. Een slordig dak kan er namelijk voor zorgen dat de waarde van uw huis daalt.

Persoonlijke en professionele service

Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met de klant. Samen bespreken we de werkwijze zodat elke partij weet wat er moet gebeuren. Om het gewenste resultaat te bekomen doorlopen we bij elke dakreiniging in Limburg de volgende fases:

  • afplakken
  • grondige reiniging met hogedrukreiniger en een speciaal reinigingsproduct
  • aanbrengen eerste laag coating met een anti-mos primer
  • aanbrengen van de tweede laag coating
  • opruimen

Bij De Ontmosser bent u verzekerd van een kwalitatieve service. Wij staan bekend om ons propere manier van werken en klantvriendelijkheid. Door onze jaren ervaring hebben wij al heel wat klanten tevreden kunnen stellen. Bekijk onze referenties uit uw buurt! Naast Limburg zijn we actief in Antwerpen, Oost-VlaanderenWest-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

imgColumn2
imgColumn3

Offerte ontvangen?

Upload enkele foto’s van uw huis
en wij bezorgen u een gepaste

Laat uw dakreiniging in Limburg over aan ervaren klussers

Neem geen risico en geef deze gevaarlijke klus uit handen. De professionals van De Ontmosser werken volgens de veiligheidsvoorschriften en maken gebruik van aangepast materiaal zoals een hoogtewerker of een stelling. Het team van De Ontmosser weet van aanpakken! Behalve voor rieten en asbest leien daken, kan u bij ons voor alle daken terecht.

De materialen die we gebruiken zijn milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit. De door ons behandelde dakpannen zijn sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor u een lange tijd verzekerd bent van een dak zonder problemen.

Neem contact met ons op

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een dakreiniging in Limburg. Wij komen kijken wat uw dak precies nodig heeft en staan klaar om uw dak zorgvuldig te behandelen. Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0498/40.33.40. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.